Wat wij doen

Garden Honey, Onze missie

Helpen van de honingbijen en andere bestuivers door meer bloemen aan planten door heel Nederland
Verkoop van 100% rauwe Nederlandse en Europese  honing.

Over Ons

Welkom op de website van Garden Honey
Garden Honey, Kwaliteit Honing, Imkermateriaal en Bijenbloemen
Mijn naam is Emiel Wolfs, oprichter van Garden Honey. Zelf heb ik al ruim 10 jaar ervaring met bijen en zorg voor 15 bijenvolken. Garden Honey is opgezet omdat de honigbijen en wilde bijen hulp nodig hebben. Ik en andere imkers met mij hebben na jaren ervaring met bijen ondervonden dat het helemaal niet slecht gaat met de bijen in Nederland. Het gaat slecht met de bloemen! Door meer bloemen te planten kunnen we de honingbijen en andere insecten helpen.

Onze Honing.
Alle Honing die wordt verkocht is rauwe onbewerkte honing van Nederlandse Imkers of Europese imkers. Omdat we goed contact hebben met onze imkers hebben we zicht op het hele productieproces en kunnen we 100% eerlijke honing garanderen. Het welzijn van de bijen staat hierbij ten alle tijden voorop!

Bloemen
Heb u een stuk tuin waar bloemen kunnen staan kijk dan eens naar het assortiment bloemen. Er worden alleen bloemsoorten verkocht die super geschikt zijn voor bijen en andere bestuivers.

Missie

Onze missie is het helpen van honingbijen en andere bestuivers. Zonder bloemen geen bijen. De allerbeste manier om ze te helpen is er dus voor te zorgen dat jouw balkon of tuin vol met bloemen staat.

Bijenkasten, Wilde bijen, Honingbijen, Nederland, Nederlandse, Imker, Imkerij, Garden Honey, Online, Honing Online, Bijen, Eerlijk, Duurzaam, Helpen, Echte Honing, Lokaal, Uit de buurt,

Producten

Geniet van deze echte honing. Dat is goed voor de natuur, goed voor de honingbijen en goed voor u zelf. 
De honing komt van zorgvuldig geselecteerde Nederlandse imkers.

100% natuurzuivere honing.

Wat wij doen

Bijen & Bloemen & Honing

Bereikbaarheid

We zijn zeven dagen in de week te bereiken. U krijgt uw antwoord altijd binnen 24 uur.

Locatie

Johan Buziaustraat 79
6708NS Wageningen