Groothandel

Hoge kwaliteit honing in uw zaak,
u bent hier aan het juiste adres

Een product om trots op te zijn!

Over onze groothandel

100% honing van hoge kwaliteit - van zorgvuldig geselecteerde Imkers.

Garden Honey is een start-up die niet alleen honing verkoopt aan particulieren maar ook aan winkels. Ons doel is binnen 5 jaar een van de grootste te worden op het gebied van honing. Honing is een prachtig natuurproduct dat dankzij de honingbijen en bloemen gemaakt kan worden. Onze honing is rijk aan vitaminen, mineralen en eiwitten. Hierdoor is honing erg gezond. Honing is steeds populairder aan het worden als gezonden vervanging voor suiker.


Ons assortiment groeit nog iedere dag met nieuwe honing en honingproducten. Wij kunnen verschillende soorten in diverse maateenheden aanbieden. Bent u op zoek naar een honing die niet tussen onze producten staat? Neem gerust contact op, misschien kunnen we deze alsnog gaan zoeken. In de toekomst willen we ook uit gaan breiden naar honingkoek, honingwijn en honingbier.

Echte honing is bij ons vanzelfsprekend. Door sterft is er een afnamen van de bijen. Daarintegen neemt de vraag naar honing toe. Dit gat wordt opgevangen door honing te mixen met suikersiropen die niets met bijen te maken hebben. Bij ons is 100% Honing vanzelfsprekend! Daarnaast is onze honing koudgeslingerd en onbewerkt.

Als groothandel rekenen we andere prijzen als op de eigen webshop
Bekijk hier al onze producten. Neem gerust contact op over onze huidig prijzen.

Elke ondernemer is natuurlijk op zoek naar het beste voor zijn of haar klanten. Garden Honey is geen prijsvechter, wij hanteren eerlijke prijzen zodat we ook eerlijke prijzen kunnen betalen aan de hard werkende Imkers. Wij garaderen een aantrekkelijke prijs voor ondernemers en een eerlijke prijs voor de imkers. 

Benieuwt naar een samenwerking? Wij werken graag aan duurzame relaties. Neem gerust contact op! Misschien kunnen wij iets voor elkaar betekenen. 

 

Contactpersoon, Emiel Wolfs
Mail, info@gardenhoney.nl
Telefoon, 06-13642764
Facebook, GardenHoney
Instagram, GardenHoney
Adres,
Johan Buziaustraat 79
6708NS Wageningen, Nederland
KVK nummer, 78021960
BTW nummer, NL003273712B27

 

Bijenkasten, Wilde bijen, Honingbijen, Nederland, Nederlandse, Imker, Imkerij, Garden Honey, Online, Honing Online, Bijen, Eerlijk, Duurzaam, Helpen, Echte Honing, Lokaal, Uit de buurt,

Meer info?Volg ons

Volg ons voor actuele informatie en imkertips